MIDVINTERGLÖD - VÅRT ÅRLIGA VINTEREVENEMANG

Midvinterglöd är en alternativ julmarknad där vi blandar element från den traditionella världen tillsammans med element från den alternativa världen. Det blir en fenomenal blandning som är helt galet underbar, unik och spännande. Vi hämtar inspiration av berättelser i folktron, vår fantasi, magiska världar i parallella dimensioner och vi hämtar glöd från naturens krafter. Midvinterglöd arrangeras i sammarbete med Skulls & Bones Artwork.

Läs mer om uppkomsten av Midvinterglöd som koncept i blogginlägget "Alternativkretsen Retrospektiv: Historien bakom Midvinterglöd" av Petra Shara Stoor.

 
 

Vanliga frågor om Midvinterglöd

För vilka är Midvinterglöd?

Vår alternativa julmarknad och upplevelsedag Midvinterglöd är tillägnad människor i alla åldrar, gammal som ung. Midvinterglöd erbjuder något för alla. Evenemanget inbjuder även till spännande möten med konstnärer som ställer ut sin konst och området blir till en kreativ mötesplats i mörkaste midvintertid. Vi vill skapa en gränsöverbryggande tillställning där endast fantasin sätter gränserna för vad som är möjligt. 

Är Midvinterglöd barnvänligt?

Ja. Midvinterglöd är till för alla och barn om några har ett väldigt öppet sinne och stor fantasi och Midvinterglöd är en mäktig upplevelse för barnen.

Får jag ställa ut min konst, framträda eller sälja mina varor på Midvinterglöd?

Vad roligt att du vill vara med på Midvinterglödtåget! Bokningarna tar fart på allvar först i oktober [?] men det går bra att göra en intresseanmälan till Petra Shara Stoor redan nu, antingen via shara@skullartistry.com eller på telefonnummer 0767-82 88 53. Information om kostnad för bokning av bord kommer att utannonseras i oktober. Observera dock att Skulls & Bones Artwork förbehåller sig rätten att prioritera de aktörer som bidrar till och/eller faller inom ramen för konceptet Midvinterglöd.