OM MIDVINTERGLÖD 2013

Vi hade skapat en ny tradition och år 2013 den 14 december gick Midvinterglöd av stapeln för andra gången. Denna gång var temat "Norrskenets spegel". Vi inspirerades av det vackra färgerna som Norrskenet skapar på himlavalvet och vi ville återspegla detta på marken. 

Vi inbjöd våra besökare att ta del av julmarknaden inne i logen för se vad våra gästande konstnärer, hantverkare och matkreatörer hade att ställa ut till försäljning. På logens övre plan kunde man njuta av både magi och musik en stund när våra gästande artister och musiker där underhöll i skallhäxans lilla krypin. Utomhus fanns aktiviteter för barn och vuxna; Trolska Skogen, Hästridning, folktroberättelser kring elden...

Vid stora scenen gick våra shower av stapeln med elddansarna Ignis Döttrar, skådespelet med Lucia i folktron & Dimmerar´yn, Shifting H´s uppträdde även med ett Lajv-Rollspel med häst, ryttare och väsen. 

Midvinterglöd 2013 blev en helt fenomenalt tillställning även denna gång. Vår dröm är att kunna förverkliga Midvinterglöd 2014 men vi kommer att behöva fler kugghjul och hästkraft som arbetar med att driva denna stora maskin full fart framåt.