SAMARBETSPARTNERS

Här är listar vi Alternativkretsens samarbetspartners. Är du intresserad av att samarbeta med vår kulturförening? Kontakta oss!

 

KULTURENS BILDNINGSVERKSAMHET 

Kulturens är studieförbundet för kulturutövare. Kulturens bedriver folkbildningsverksamhet inom musik, dans, teater/drama, filmskapande, bild och form, etc. Kulturens arbetar med föreningar. Alla tillgängliga medel används för att stödja och utveckla den ideella kulturen. Kulturens är partipolitiskt och religiöst obundet.Kulturens består av ett huvudkansli och fem regioner. 

Kulturens är ny input. Sveriges nyaste studieförbund.
En ny kraft - rakt in i folkbildningssverige.

Vår förening Alternativkretsen är ansluten till och samarbetar med Kulturens Bildningsverksamhet. Kulturens, 

 

KULTURFÖRENINGEN KRETSEN 


KF Kretsen – eller Kulturföreningen Kretsen som det fulla namnet lyder – är en ideell, allmännyttig, religiöst och partipolitiskt obunden förening med säte i Umeå Kommun. KF Kretsen är i dag en av Umeås mest aktiva kulturföreningar och strävar efter att möjliggöra för fler kulturaktörer att synas och verka. Vi har ett omfattande kontaktnät och en bred verksamhet.

Vi har ett nära samarbete med KF Kretsen, vår systerföreninge i Umeå. KF Kretsen är den förening som banat väg för vår förening och inspirerat oss till uppstart. KF Kretsen har även ett samarbete med Kulturens Bildningsverksamhet och tillsammans med andra nätverkande föreningar arbetar vi just nu för att stärka subkulturens existens i samhället på lika nivå som finkulturens.

 

SKULLS & BONES ARTWORK / SHARA CREATIONS AB

Drivs av konstnär Petra Shara Stoor tillsammans med Fredrik Fernlund.

Kraniekonst av vilda djur med utställningar, försäljning och beställningsarbeten. Utställning och försäljning av konst, kurser i makeup och kraniekonst. Arrangör av publika evenemang samt erbjuder skräddarsydda fester & evenemang för företag och privatpersoner.

Vår förening har ett nära samarbete med konst & evenemangsföretaget Skulls & Bones Artwork. Vi samordnar flertalet evenemang där vi tillsammans arbetar för att främja och stärka subkulturer i alla dess former. Företaget Skulls & Bones Artwork erbjuder föreningen för tillfället tillgång till lokaler, utrustning, marknadsföring samt tillgång till ett brett nätverk av andra samarbetspartners som kan komma föreningen och dess medlemmar till gagn. 

 

GRAFISK FORMGIVARE ANTON JACOBSON

Anton Jacobson är en grafisk formgivare/AD med bakgrund på reklambyråer, webbyråer samt frilansuppdrag. 

KF Alternativkretsen har ett nära samarbete med Anton, som förutom att vara en medlem hos oss formgett all grafik till föreningens evenemang. Allt från logotyper, affischer, annonser och annat grafiskt material tillsammans med Skulls & Bones Artwork.

Länkar

antonjacobson.com
twitter.com/antonjacobson
instagram.com/jacobson_anton


SENZAVIB AB

Senzavib är ett företag som inriktar oss åt tjänster inom konst, musik & litteratur där vi förutom att erbjuda rena produkter som CD-skivor, noter, böcker och tavlor, även ägnar oss åt kursverksamhet, event och föreläsningar – detta i både intern och extern regi.  Vi utför också uppdrag inom konst och musik som exempelvis attributmakeri, konceptdesign, arrangemang och nykomponering av musik m.m.

Vi samarbetar ofta med företaget SenzaVib, detta oftast i form av deras medverkan på evenemang som anordnats i regi av vår förening. SenzaVib har medverkat med inslag av musik och konst samt hjälpande händer under de evenemang som ordnats. 

Länkar

senzavib.com